Sari la conținut

Tillerson: SUA s-au afundat într-o criză de etică şi de integritate

Rex Tillerson, fost secretar de Stat american, îl atacă pe Donald Trump, cel care l-a demis în urmă cu două luni. Rex Tillerson a avertizat că Statele Unite s-au afundat într-o criză de etică şi de integritate. El nu a rostit numele liderului american, dar vorbele sale au fost văzute ca fiind îndreptate împotriva administraţiei lui Donald Trump.

Dacă liderii noștri încearcă să ascundă adevărul sau noi, poporul, începem să acceptăm realități alternative care nu sunt bazate pe fapte, atunci noi ca și cetățeni americani ne vom afla pe calea renunțării la libertate. Responsabilitatea fiecărui american față de celălalt este să păstreze și să protejeze libertatea, recunoscând ce este adevarat și ce nu, ceea ce este un fapt sau nu, și să înceapă să fie răspunzător pentru adevăr și să ceară ca viitorul Americii să se bazeze pe fapte, nu pe ceea ce ne gândim că ne-ar conveni, nu pe speranțe făcută pe promisiuni superficiale”, a spus Rex Tillerson, fost secretar de Stat al SUA.

Preşedintele SUA l-a concediat pe Rex Tillerson în martie din cauza divergenţelor dintre ei pe politică externă şi l-a înlocuit cu şeful CIA, Mike Pompeo.

 

Pe aceeași temă