Un bărbat a fost ucis sub ochii familiei după ce a ținut ușa de la lift deschisă pentru un grup de femei. „Fiul meu era un gentleman”

Data actualizării: Data publicării:
Suspect de crimă lângă un lift
Disputa de la care a pornit totul era legată de oprirea unui lift de către victimă pentru ca un grup de femei să poată intra înaintea suspectului înarmat (în poză). Captură video: Twitter / Detroit Police News

Un bărbat din SUA a fost împușcat sub ochii familiei sale și a murit în urma unei confruntări iscate într-un lift, potrivit poliției din Michigan și posturilor de știri locale, scrie Insider.

Ariel Harris, un tată în vârstă de 29 de ani care a lăsat în urmă doi copii, a fost ucis la o petrecere pe 27 noiembrie în urma unei dispute legate de oprirea unui lift pentru ca un grup de femei să poată intra înaintea unui alt bărbat – suspectul înarmat identificat drept Gayelon Spencer, a raportat Fox 2 Detroit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Harris a fost împușcat de suspect în fața fratelui său și a mamei copiilor lui. „Fiul meu încerca doar să fie un gentleman, lăsându-le pe femei să intre în lift primele”, a spus mama victimei, Rosalind Hearst. „Și îl omori pentru așa ceva?”

Cameron, fratele lui Harris, a spus că polițiștii din Detroit l-au transportat de urgență pe Harris la un spital local, acolo unde i s-a constatat decesul. Experiența l-a „traumatizat” pe Cameron.

Investigația continuă, iar polițiștii îl caută încă pe suspect. În filmarea publicată de poliția din Detroit, suspectul poate fi văzut când intră în lift cu o sticlă cu băutură alcoolică.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri