Vila de 4,8 milioane de dolari a lui Anthony Hopkins a scăpat miraculos de flăcări – incendii în California

Data actualizării: Data publicării:
vila-anthony-hopkins-malibu

Cel puțin 66 de oameni au murit și peste 600 sunt dați de dispăruți în incendiile din California. Flăcările au distruse sute de case, multe dintre ele fiind ale celebrităților. Însă, printre cei norocoși că nu le-au fost distruse locuințele se numără și legendarul actor Anthony Hopkins.

Vila din Malibu a actorului galez Anthony Hopkins a scăpat ca prin minune de flăcările distructive care au cuprins statul american California, de peste o săptămână.

Nu același noroc l-a avut vecinul său, a căruia casă a fost distrusă în totalitate, relatează The Sun.

O fotografie făcută din dronă arată că nici măcar curtea actorului nu a fost afectată de incendiu, fiind surprinse în continuare acolo două scaune îndreptate spre ocean.

LEAP Foundation: Sir Anthony Hopkins
Foto: Guliver/GettyImages

Printre vedetele care și-au pierdut locuințele din Malibu se numără Kim Basinger, Miley Cyrus, Neil Young, Robert Thicke și Gerard Butler.

 Acest incendiu a fost declarat deja cel mai sângeros incendiu din istoria acestui stat din Vestul american.

Casa Albă a anunţat că Donald Trump urmează să se ducă sâmbătă să se întâlnească cu persoanele afectate de incendiu. Preşedintele a decretat starea de „catastrofă majoră” în zonele incendiate, după ce a creat o polemică, acuzând statul California - controlat de democraţi - de proastă gestionare a pădurilor - care se află în realitate sub controlul statului federal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri