Video Explozia unui transportor blindat rusesc aruncă turela mai mult de 10 metri în aer. „Zboară la fel de bine ca turela unui tanc T-72”

Data actualizării: Data publicării:
turela ezgif.com-optimize (6)

Ministerul ucrainean al Apărării a postat un clip video filmat din dronă, cu momentul în care un blindat rusesc de ultimă generație, folosit la transportul trupelor pe front, este aruncat în aer, iar suflul exploziei proiectează turela vehiculului mai mult de 10 metri în aer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Se pare că turela ultimului model de vehicul de luptă rusesc, BMD-4, zboară la fel de bine ca turela unui tanc T-72”, a comentat ministerul de la Kiev imaginile în care se vede o explozie extrem de puternică a unui transportor blindat rusesc, urmată de proiectarea în aer a turelei la mai mult de 10 metri înălțime. 

BMD-4 este un vehicul blindat amfibiu, destinat transportului de trupe pe front. Vehiculul este unul dintre cele mai ușoare din clasa sa și dispune de putere de foc considerabilă, având montată o turelă Bakhcha-U cu două tunuri și o mitralieră.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri