Video Ucraina a mai distrus un vas rusesc, folosit de ruși ca post de comandă în regiunea Herson

Data publicării:
nava rusa expl

Forțele aeriene ucrainene au bombardat și distrus un petrolier rusesc folosit ca post comandă în regiunea Herson. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Avioanele ucrainene au lovit petrolierul rusesc „Mecanik Pogodin”, a anunțat generalul-locotenent Mikola Oleșciuk, comandantul Forțelor Aeriene ucrainene.

Oleșciuk a precizat că lovitura aeriană a vizat un post de comandă rusesc amplasat pe o navă eșuată, potrivit publicației ucrainene Militarnyi.

Înregistrarea video, captată de o dronă de recunoaștere ucraineană, a surprins momentul în care a fost lovită instalația.

Sursa citată, specializată în știri și informații de pe front, estimează că - având în vedere că au fost folosite avioane, precizia loviturii și distrugerile pe mari provocate de explozie - lovitura a fost efectuată de o rachetă ghidată JDAM americană sau de una AASM franceză.

Petrolierul „Mecanik Pogodin” este situat pe malul stâng al golfului Nipru, în regiunea Herson, la 2,5 kilometri de satul Vinohradne.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri