"A fost o capcană. I-a spus: Te uiți la mine?". Băiatul român de 14 ani ucis la Roma a căzut la mijloc într-o ceartă între mafioți

Data actualizării: Data publicării:
masina carabinieri
Băiatul român de 14 ani ucis la Roma a căzut la mijloc într-o ceartă între mafioți. FOTO: Shutterstock

Băiatul român de 14 ani, împușcat într-o stație de metrou de la periferia Romei acum trei zile, ar fi căzut victimă unei reglări de conturi între mafioți.

ACTUALIZARE 13.00 Un bărbat de 24 de ani a fost arestat în legătură cu uciderea băiatului. Presa din Italia scrie că e vorba despre un bărbat din estul Europei, dar nu precizează dacă e și el român.

Bărbatul s-a predat la poliție unde a venit însoțit de doi avocați.

Anchetatorii au stabilit că acest bărbat a avut un schimb de mesaje cu tatăl vitreg al adolescentului român.

Știrea inițială:

Adolescentul român a fost ucis cu cel puţin două focuri de armă, vineri noapte, în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei, au anunţat sâmbătă anchetatorii italieni.

"S-au încăierat la bar pentru o privire piezișă. Cu un… român sau cine era acolo, nu știu să vă spun precis. I-a spus: „Te uiți la mine?”. Erau un pic cam aprinși amândoi și s-a încins discuția. Din ce știu, i-au urmărit. A fost o capcană", a povestit un martor, pentru TG LA7.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea în care a fost ucis băiatul, în casa în care locuia el a avut loc o petrecere cu mama, bunicul și tatăl vitreg. Pentru că se terminase băutura, tatăl vitreg ar fi mers la un bar din zona Borghesiana, la marginea Romei, iar acolo s-ar fi întâlnit cu membrii unei bande rivale. S-au luat la bătaie și și-au dat întâlnire în parcarea staţiei de metrou Pantano din Monte Compatri. Tatăl vitreg l-a luat și pe băiat cu el, s-ar fi aflat într-o mașină, iar membrii bandei rivale au venit și ei cu mașina, iar din vehicul au început să tragă cu arma.

Anchetatorii îi caută pe bărbații care au tras și din primele informații ei erau cunoscuți ca fiind implicați și în alte conflicte. În zonă au loc frecvent multiple conflicte.

Anchetatorii au analizat înregistrări ale camerelor de supraveghere video.  

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri