Sari la conținut
News Alert

Avertismentul Angelei Merkel pentru refugiați

Şefa Executivului de la Berlin a explicat că acest lucru nu înseamnă că Berlinul va închide de tot graniţele refugiaţilor. Vrea doar să se asigure că poate să îi integreze şi să îi acomodeze pe toţi cei care primesc azil, iar acest lucru nu se poate face în condiţii optime, dacă numărul celor care intră în ţară tot creşte.

Angela Merkel a lansat şi un avertisment - refugiaţii trebuie să îmbrăţişeze valorile germane, fără excepţie, deoarece multiculturalismul generează societăţi paralele şi este astfel doar o iluzie.

Vrem acest lucru şi vom reduce numărul refugiaţilor pentru că este în interesul tuturor: este în interesul Germaniei, dacă este să luăm în calcul toţi paşii. De la cazarea până la integrarea lor în societate şi pe piaţa muncii. Este şi în interesul Europei, dacă privim situaţia continentului nostru şi rolul Europei în lume.

Şi, dragi prieteni, este în interesul refugiaţilor pentru că, nimeni, indiferent de motivul pentru care face această călătorie, nu pleacă de bună voie din casa lui”, a declarat Angela Merkel, cancelarul Germaniei