VIDEO. Momentul în care scările rulante de la metroul din Roma s-au defectat. Oamenii au fost aruncați în toate direcțiile

Data actualizării: Data publicării:
Oameni pe scarile rulante de la metrou
Foto: Momentul în care scările rulante de la metroul din Roma s-au defectat, rănind grav cel puțin 20 de persoane

Cel puțin 20 de persoane au fost rănite în urma unei defecțiuni a scărilor rulante de la o stație de metrou din Roma. Poliția italiană a declarat că majoritatea răniților erau fani ai echipei de fotbal CSKA Moscova, care se îndreptau spre Stadio Olimpico, pentru meciul cu AS Roma din Champions League.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc lângă stația principală de la Termini, la ora locală 19:45. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată cu scările încep brusc să ruleze cu viteză și îi aruncă pe oameni la pământ.

Oamenii de pe scările rulante de la metrou aflate pe partea opusă încearcă să îi ajute și să îi tragă într-un loc sigur.

Portrivit La Repubblica, scările rulante de la metrou s-ar fi defectat după ce suporterii au început să sară cu putere pe ele, în timp ce cântau imnul echipei.

Un suporter citat de publicația italiană susține însă că scările rulante de la metrou s-au defectat din senin.

Daria Petrova, un oficial rus, spune că fanii se adunaseră în Piazza della Repubblica și urmau să ia metroul spre stadion: „Nimeni nu a sărit pe scări. Scara rulantă a început brusc să se miște repede și să arunce oamenii în toate direcțiile. Dar nimeni nu a sărit, crede-mă!”.

Una dintre victime a povestit că pe scările rulante se aflau în jur de 400 de persoane.

„Un incident straniu, o anomalie. Am găsit oameni unul peste altul la baza scărilor rulante”, a declarat Giampietro Boscaino, șeful pompierilor.

metrou scari rulante
20 de oameni au fost răniți după o defecțiune la scările rulante de la metroul din Roma | Foto La Repubblica

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri