Ducesa de Cambridge va naște până la sfârșitul lunii. Pariorii, în frenezie pentru a ghici numele bebelușului

Data publicării:
KATE NASTE GETTY IMAGES

Fiul cel mare al prinţului Charles a asistat la naşterea primului copil, dar ar putea-o rata pe a doua, comentează tabloidele din Marea Britanie. El a promis că va lua parte la centenarul bătăliei de la Gallipoli, programat pentru sâmbătă, dată la care se spune că ar naşte Ducesa. William a spus că va face tot ce poate pentru a fi alături de ducesă în timpul travaliului.

„Prinţul William a descris naşterea ca pe un punct de cotitură. Aceasta l-a făcut să devină părinte şi capul familiei. Cred că este important pentru familia regală să aibă o imagine de familie fericită, ceea ce este, la urma urmelor, ce vor şi Regina şi prinţul Filip”, spune Robert Jobson, expert în istoria familiei regale. 

Britanicii au început deja pariurile cu privire la numele pe care îl va purta cel de-al doilea bebeluş regal. Dacă va fi fetiţă, cei mai mulţi cred că se va numi Alice, un prenume întâlnit des în ultimii 150 de ani în istoria familiei regale. Următoarele în lista de preferinţe sunt Elizabeth, Charlotte, Victoria, Alexandria şi Diana.

Dacă, însă, ducesa îi va dărui un frăţior prinţului George, britanicii cred că acesta va purta numele de Arthur, James, Alexander sau Filip, după străbunicul acestuia, prinţul Filip.

Indiferent dacă va fi fată sau băiat, al doilea bebeluş al ducilor de Cambridge va fi al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, Charles, tatăl său William şi fratele său, George.

În iulie 2013, atunci când s-a născut prinţul George, zeci de jurnalişti au campat zile în şir în faţa spitalului Sfânta Maria din Londra.

Momentul mult aşteptat a avut loc pe 22 iulie, când Casa Regală a confirmat că Ducesa a dat naştere unui băieţel sănătos.

De atunci şi până acum, prinţul George a apărut doar de două ori în public. Când a fost scos din maternitate şi prezentat jurnaliştilor şi când i-a însoţit pe părinţii săi într-o vizită oficială în Australia şi Noua Zeelandă.

„Este clar că vrea ca moştenitorii săi să crească pe cât de mult posibil în afara luminii reflectoarelor, dar, în acelaşi timp, recunoaşte poziţia lor ca urmaşi la tron”, consideră Simon Perry, corespondent pentru revista People.

După moartea mamei sale, prinţul William a preferat ca familia sa să stea departe de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri