Electrician acuzat că a castrat bărbați pe masa din bucătărie, în Germania. Unul dintre pacienți a murit

Data actualizării: Data publicării:
inculpat la proces
Electrician acuzat că a castrat bărbați pe masa din bucătărie, în Germania. Foto: Profimedia

Un bărbat este judecat în Germania, acuzat că a ucis un om și i-a mutilat pe alți câțiva prin efectuarea unor operații ilegale asupra organelor genitale. Electricianul în vârstă de 66 de ani a declarat unui tribunal regional din München că a efectuat procedurile la cererea bărbaților, scrie The Guardian.

Inculpatul, al cărui nume nu a fost făcut public, susține că inițial a oferit servicii sexuale pe site-uri pentru sadomasochiști în încercarea de a câștiga bani pentru achitarea datoriilor. Ulterior, bărbatul a început să efectueze operații pe masa din bucătărie, în orașul Markt Schwaben, spunându-le victimelor că are pregătire medicală, informează dpa.

Inculpatul a recunoscut în instanță că a castrat sau a amputat parțial organele genitale a opt bărbați în perioada iulie 2018 – martie 2020. Dar a negat că este responsabil pentru moartea unui bărbat, care a decedat la câteva zile după o procedură. Trupul bărbatului a fost găsit de poliție într-o cutie, trei săptămâni mai târziu.

Procurorii l-au acuzat pe inculpat de omor pentru că nu a chemat ajutor în cazul bărbatului decedat și vătămare corporală gravă și periculoasă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri