Nuntă regală. Surprize neplăcute pentru Meghan Markle în ultimele zile de pregătiri

Data actualizării: Data publicării:
Prince Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland
Foto: Gulliver/Getty Images

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru nunta regală din Marea Britanie. Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle sunt deja la Windsor, acolo unde va avea loc nunta. Ultimele zile nu au fost însă lipsite de surprize neplăcute pentru viitoarea mireasă.

Mama lui Meghan Markle va face cunoştinţă azi cu regina Elisabeta a II-a, la Castelul Windsor, acolo unde va avea loc nunta. Doria Ragland va bea cei ceai cu regina. Vor fi prezenţi şi fiica ei şi viitorul său ginere, prinţul Harry.

Ieri, mama lui Meghan Markle i-a cunoscut şi pe prinţii Charles şi William, împreună cu soţiile lor, Camilla şi Kate. Nu e foarte clar în acest moment dacă Doria Ragland va fi cea care o va conduce mâine la altar pe Meghan Markle.

Ieri, viitoare soţie a prinţului Harry a publicat o declaraţie în care a anunţat că tatăl ei nu va veni la nuntă din motive de sănătate. Astfel că mama miresei e singurul membru al familiei Markle care va participa la nuntă. Au fost şi controverse şi evenimente neplăcute pentru Meghan Markle pe ultima sută de pregătiri. Întâi, absenţa tatălui ei, care a fost implicat într-un scandal mediatic, după ce a regizat nişte fotografii pentru paparazzi. Şi se pare că ieri, sora vitregă a actriţei, Samantha Markle, a ajuns la spital, după ce ea şi prietenul ei au avut un accident auto, în timp ce încercau să evite un paparazzo. Atât sora vitregă, cât şi fratele vitreg al lui Meghan Markle au criticat-o pe viitoarea soţie a prinţului Harry în interviuri televizate, spre nemulţumirea casei regale britanice.

La repetiţiile de ieri, însă, cuplul nu părea afectat de toate aceste controverse. Erau chiar zâmbitori. Astăzi, după întrevederea cu regina, fiecare dintre ei se va duce la hotelul la care va fi cazat. Vor sta în hoteluri diferite din apropierea castelului Windsor şi nu se vor mai vedea până nu vor fi în faţa altarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri