Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Un tânăr și-a cimentat capul în cuptorul cu microunde

Un englez de 22 de ani din Wolverhampton a fost „eliberat” dintr-un cuptor cu microunde după ce i-a rămas capul blocat în aparat, relatează BBC.

4

Cinci pompieri au intervenit mai bine de o oră în cazul unui tânăr din Anglia care a rămas blocat cu capul în cuptorul cu microunde. El și-a pus o pungă pe cap, apoi prietenii lui au început să toarne în cuptorul cu microunde o substanță folosită la acoperirea găurilor și crăpăturilor din pereți.

Ei voiau să filmeze totul și să pună „farsa” pe YouTube.

Substanța a început să se întărească, iar tânărul a început să se sufoce, așa că prietenii lui au sunat la serviciul de urgență.

„Putea să se sufoce foarte ușor sau să se rănească grav. Au turnat șapte pungi de Polyfilla în cuptorul cu microunde. Aparatul nu era băgat în priză și era folosit ca un cofraj. În momentul în care am ajuns, prietenii lui încercau deja de o oră și jumătate să-l elibereze”, a spus Shaun Dakin, comandantul pompierilor din West Midlands. 

Serviciul de pompieri a postat imaginile pe Twitter și a arătat că cei cinci pompieri care au intervenit „nu au fost deloc impresionați”.