Premiu mare la EuroMillions, nerevendicat în Marea Britanie. Loteria îndeamnă jucătorii să își verifice biletele

Data publicării:
bilete la loteria euromillions
Premiu mare la EuroMillions, nerevendicat în Marea Britanie. Foto: Profimedia

O persoană norocoasă a achiziționat un bilet câștigător în East Midlands luna trecută, însă încă nu s-a prezentat să își revendice premiul cu șase cifre, relatează Sky News.

Jucătorii la EuroMillions sunt îndemnați de organizatorul jocului să-și verifice biletele, deoarece un premiu de 220.000 de lire sterline câștigat luna trecută, nu a fost încă revendicat.

Câștigătorul, sau câștigătoarea, a cumpărat biletul pentru extragerea de vineri, 27 octombrie, în Northampton, dar încă nu s-a prezentat pentru a-și revendica banii.

Loteria Națională îi îndeamnă pe jucători să „caute peste tot” biletul, care conține cinci numere principale și un număr Lucky Star - obținând un jackpot de 220.132,50 de lire sterline.

Numerele EuroMillions la acea dată au fost 29, 33, 35, 48 și 49, în timp ce numerele Lucky Star, au fost 3 și 8.

„Este timpul să vă uitați peste tot - în buzunarele hainelor pe care le purtați atunci, în genți, în mașină, în portofele și poșete, chiar și în acel bufet sau sertar unde toți avem tendința de a pune lucruri, apoi verificați-vă biletelele jucate”, a spus Andy Carter, reprezentant al Loteriei.

Locuiți sau lucrați în această zonă, aveți familie și prieteni acolo care v-au vizitat, sau erați dumneavoastră în trecere? Suntem nerăbdători să găsim acest misterior posesor de bilet și să plătim premiul care îi va schimba viața”, a adăugat acesta.

Carter a adăugat că Loteria Națională are „șampanie la gheață și ne încrucișăm degetele pentru ca norocosul câștigător să vină să-și revendice premiul”.

Deținătorul biletului are timp până la data de 24 aprilie 2024 pentru a-și revendica premiul.

În noaptea tragerii la sorți, reprezentativa de fotbal a Angliei a jucat împotriva Belgiei, și a câștigat cu 1-0.

„Dacă credeți cu adevărat că ați putea fi câștigătorul, dar ați pierdut biletul, atunci puteți contacta în continuare operatorii Loteriei Naționale Camelot. Acest lucru trebuie făcut în scris până la 26 noiembrie 2023”, a transmis Loteria.

Dacă premiul nu este revendicat, cele 220.132,50 de lire sterline, plus dobânda, vor merge către proiecte finanțate de Loteria Națională din Marea Britanie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri