Semnificația celor trei nume alese pentru bebelușul regal

Data publicării:
kate will si copilul

Şi celelalte două nume alese pentru micul prinţ, Alexander şi Louis, au legătură tot cu istoria familiei regale britanice.

Au fost multe pariuri pe numele George şi, de aceea, nici câştigurile nu fost semnificative pentru britanicii care şi-au pus banii la casele de pariuri înainte de naşterea bebeluşului regal.

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au decis destul de repede asupra numelui. L-au anunţat la două zile de la naştere şi după o întâlnire cu regina, care ieri şi-a vizitat pentru prima dată strănepotul. Acum 31 de ani, britanicii au aşteptat o săptămână ca să afle cum îl va chema pe primul născut al prinţului Charles şi al Dianei.

George este un tribut adus tatălui Reginei Elisabeta a doua. Alexander a fost ales în cinstea reginei Elisabeta a II-a, pe care o cheamă şi Alexandra. Nici prinţul consort Philip nu a fost uitat atunci când a fost stabilit numele celui de-al treilea moştenitor al coroanei britanice. Louis îl chema pe bunicul său şi este, de asemenea, unul dintre numele cu care a fost botezat şi tatăl bebeşului regal, prinţul William.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri