Trupul neînsuflețit al unui cântăreț, descoperit în Scoția. Mesajul de adio postat de artist înainte de dispariție

Data publicării:
Splendour In The Grass - Day 3
Foto: Guliver/Getty Images

Polițiștii din Marea Britanie ar fi descoperit trupul neînsuflețit al lui Scott Hutchison, solistul trupei indie Frightened Rabbit. Bărbatul fusese dat dispărut de către familie în urmă cu câteva zile, scrie BBC News.

Splendour In The Grass - Day 3
Foto: Guliver/Getty Images

Cadavrul descoperit într-un port din Scoția nu a fost deocamdată identificat oficial, dar familia artistului a fost informată. Bărbatul de 36 de ani a dispărut miercuri și fusese văzut ultima dată în apropierea unui hotel, după ce a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere din zonă.

Cu câteva ore înainte să dispară, Hutchison postase pe Twitter un mesaj de adio criptic, care i-a alertat pe membrii familiei sale: „Purtați-vă bine cu toți cei pe care îi iubiți. Eu nu am trăit după această regulă și asta mă omoară. Vă rog, îmbrățișați-i pe cei dragi. Eu sunt plecat de acum încolo. Mulțumesc”.

Mai mulți artiși au postat mesaje de condoleanțe, la aflarea veștii despre trupul descoperit de poliție. Alex Kapranos, solistul trupei Franz Ferdinand, a scris: „Vești îngrozitoare despre Scott Hutchison. O pierdere îngrozitoare”. Iar Stuart Murdoch, de la Belle and Sebastian, a declarat că „veștile sunt tragice despre Scott Hutchison. Lumea muzicii se ruga pentru un alt dezondământ”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri