Sari la conținut

Un bărbat şi o fată, ucişi de un avion care a aterizat de urgenţă pe o plajă

Un bărbat şi un copil au fost ucişi miercuri de un avion de agrement de mici dimensiuni, care a aterizat de urgenţă pe o plajă în Portugalia, relatează news.ro.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc la Caparica, la Almada, la aproximativ 30 de kilometri sud-vest de Lisabona.

Un bărbat şi o fată au fost ucişi, potrivit postului SIC Noticias. Ziarul Diario de Noticias scrie că membrii echipajului avionului era nevătămaţi.

Un martor ocular a declarat pentru ziar că avionul zbura la joasă altitudine, deasupra plajei. Însă el spune că nu a observat ceva în neregulă până când persoanele de pe plajă au început să fugă.

Alte publicaţii scriu că victimele făceau plajă atunci când avionul a aterizat de urgenţă.

Potrivit Associated Press, care citează declaraţii ale unor martori oculari pentru posturi de telviziune locale, fata ucisă era împreună cu părinţii.

Bărbatul ucis este în vârstă de 50 de ani, iar fata - de opt ani. Într-o înregistrare video difuzată de posturile locale, apare un avion de agrement de mici dimensiuni „parcat” pe nisip, aparent intact şi înconjurat de oameni de pe plajă şi lucrători din cadrul serviciilor de urgenţă.