Un bărbat a încercat să obțină 650 de milioane de dolari de la un spital pentru că medicii l-au lăsat să vadă cezariana soției

Data publicării:
iinterventie chirurgicala
Un bărbat a încercat să obțină 650 de milioane de dolari de la un spital pentru că medicii l-au lăsat să vadă cezariana soției. Foto: Profimedi a

Un bărbat din Australia a încercat să dea în judecată un spital din Melbourne, cerând despăgubiri de aproape 650 de milioane de dolari pentru daune psihologice. El a susținut că a fost „încurajat” să-și vadă soția născând prin cezariană și că a rămas cu o „boală psihotică” în urma acestei experiențe, relatează Business Insider.

Anil Koppula a încercat să dea în judecată Royal Women's Hospital pentru că l-a lăsat să-și vadă soția născând prin cezariană în 2018. El a vrut să ceară despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni, adică aproximativ 643 de milioane de dolari.

Cezariana a fost în cele din urmă un succes, dar bărbatul a spus în plângerea sa că spitalul nu și-a îndeplinit datoria de a avea grijă de sănătatea lui, lăsându-l să urmărească operația.

El a spus că spitalul l-a „încurajat” și i-a „permis” să urmărească intervenția chirurgicală, iar faptul că a văzut organele și sângele soției sale i-a provocat vătămări psihologice, potrivit plângerii.

Koppula a intentat procesul la câțiva ani după cezariana soției sale, spunând că aceasta a provocat declanșarea unei „boli psihotice” care a dus la „distrugerea căsătoriei sale”.

Koppula a ales să se reprezinte singur în instanță, unde judecătorul James Gorton a respins plângerea, pe care o consideră un „abuz”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri