Un bărbat a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei din Chișinău. A lovit alte 2 autoturisme când încerca să scape de politiști

Data publicării:
ambasada rusiei in republica moldova
Poliţiştii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a lovit cu maşina poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului. Foto: Profimedia

Un automobil s-a izbit de poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău miercuri dimineaţa, în jurul orei 06.00, transmite MOLDPRES, citată de Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a lovit cu maşina poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini, fără a provoca victime.

Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate procedurile care se impun.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri