Un bărbat a murit în timp ce încerca să intre, fără bilet, la un meci din Italia. Cadavrul lui a fost descoperit într-o parcare

Data actualizării: Data publicării:
stadionul diego armando maradona
Un bărbat a murit, după ce ar fi încercat să ajungă, fără bilet, la un meci, în Napoli. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat a murit, după ce ar fi încercat să ajungă fără bilet la un meci, în Napoli. El ar fi vrut să se strecoare în stadion, unde avea loc meciul din Napoli și AC Milan, însă a căzut de la o înălțime de aproape 20 de metri. Cadavrul său a fost găsit de polițiști într-o parcare abandonată, transmite Gazzetta dello Sport, citată de News.ro

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, Antonio Scotto Di Luzio, locuitor din Bacoli, a fost găsit în interiorul parcării abandonate de sub tribuna rezervată oaspeţilor de la stadionul Diego Armando Maradona, unde s-a disputat duminică seară meciul dintre Napoli şi AC Milan.

Potrivit sursei citate, un prieten al victimei ar fi declarat poliţiei că ambii s-au strecurat în stadion printr-un tunel, încercând să ajungă în tribună fără bilet la meci. Victima a mers prima şi s-a urcat pentru a încerca să ajungă mai sus, dar a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

Accesul prietenului său a fost blocat de o grindă căzută, iar acesta a renunţat să mai încerce să intre.

A fost declanşată o anchetă în acest caz. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca totul să se fi întâmplat altfel decât descrie prietenul victimei.

 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri