Un bărbat și-a omorât soția, iar apoi a împușcat mortal alte două persoane, în Bosnia. El s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu arma
Trei persoane au fost împuşcate mortal şi trei rănite vineri la Gradacac, un mic oraş din nord-estul Bosniei, de un bărbat care s-a sinucis în timp ce forţele de ordine îl căutau. FOTO: Shutterstock

Trei persoane au fost împuşcate mortal şi trei rănite vineri la Gradacac, un mic oraş din nord-estul Bosniei, de un bărbat care s-a sinucis în timp ce forţele de ordine îl căutau, informează surse poliţieneşti, citate de AFP, potrivit Agerpres.

„Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite. Localizat de poliţie, fugarul s-a sinucis înainte de a fi arestat”, informează într-un scurt comunicat poliţia din regiunea Tuzla.

Potrivit mai multor media locale din mica ţară balcanică, acest bărbat şi-a ucis întâi soţia, difuzând crima pe reţelele sociale, iar apoi a împuşcat mortal alte două persoane, un bărbat şi pe fiul său.

Potrivit canalului de televiziune regional N1, înainte de a fi capturat de poliţie, autorul seriei de crime, un instructor de fitness din Gradacac, a publicat de mai multe ori înregistrări pe reţelele sociale în care a făcut bilanţul faptelor sale.

În Serbia vecină, 18 persoane au fost ucise în două atacuri armate care s-au produs la începutul lui mai în mai puţin de 48 de ore, între care nouă elevi şi un agent de pază la o şcoală din Belgrad, ucişi de un elev de 13 ani.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri