Un cunoscut DJ din Londra a fost torturat până la moarte într-un bar, în timp ce iubita lui a fost forțată să-i asculte urletele

Data actualizării: Data publicării:
Dj Mehmet Koray Alpergin și Salt Bae / Dj torturat și ucis la Londra
DJ-ul a fost bătut cu o bâtă de baseball, ars cu apă fiartă și înjunghiat în tălpile picioarelor. Capturi foto: Instagram / Facebook

Mai mulți bărbați care au răpit un DJ cunoscut de radio și l-au torturat până la moarte într-un bar din Londra au fost trimiși la închisoare, scrie Sky News.

Mehmet Koray Alpergin și iubita lui, Gozde Dalbudak, au fost răpiți în timp ce se întorceau acasă după ce au luat masa la un restaurant italian din Mayfair, cartier din centrul Londrei, în octombrie 2022.

Cei doi au fost duși într-un bar de vinuri din apropiere de stadionul echipei Tottenham Hotspur, acolo unde Alpergin (43 de ani) a fost „torturat până la moarte”.

În urma examinării cadavrului s-a constatat că bărbatul, care are doi copii, a fost bătut cu o bâtă de baseball, ars cu apă fiartă și înjunghiat în tălpile picioarelor. Acesta prezenta și răni în zona genitală.

Cadavrul lui Alpergin a fost aruncat într-o zonă împădurită din Essex, în timp ce Dalbudak (34 de ani) a rămas două zile închisă în toaleta barului în care iubitul ei a fost torturat și ucis, înainte de a fi eliberată de cei care au răpit-o, care apoi i-au oferit bani pentru taxi.

Dalbudak, care s-a întors între timp acasă în Turcia, își amintește cum iubitul ei îi spunea „dragostea mea, nu fii speriată” și „îmi pare rău, iubire” înainte să urle de durere în timp ce era bătut.

Jurații i-au găsit pe Tejean Kennedy (33 de ani) și Ali Kavak (26 de ani) vinovați de răpirea și lipsirea de libertate a cuplului și de uciderea lui Alpergin.

ucigași-dj-alpergin-londra-2
Tejean Kennedy (33 de ani) și Ali Kavak (26 de ani) sunt suspecții care au primit cele mai lungi pedepse cu închisoarea pentru răpirea, torturarea și uciderea lui Alpergin. Colaj foto: Profimedia Images

Alți doi suspecți au luat și ei parte la răpire, iar Kavak se face vinovat și de ascunderea cadavrului și distrugerea a două vehicule prin incendiere. Încă doi suspecți nu au fost prinși și sunt bănuiți că au fugit din Marea Britanie.

Judecătorul Sarah Whitehouse a spus că drogurile stau la baza acestui caz, menționând dovezile aduse de procurori care arată că faptele comise au legătură cu activitățile unei rețele de crimă organizată.

Alpergin și iubita lui „au fost atacați de un grup de bărbați și aruncați în spatele unei dube. Dra Dalbudak a fost închisă într-o toaletă. Ea era îngrozită și îi era frig. În prima noapte, dra Dalbudak a trebuit să asculte sunetele lui Koray Alpergin care era torturat și nu există niciun dubiu că el a fost torturat până la moarte”, potrivit judecătoarei.

Alpergin era originar din Ciprul de Nord și era foarte cunoscut printre membrii comunității de turci din Marea Britanie. Bărbatul deținea un post de radio în limba turcă la Londra, Bizim FM, și a fost fotografiat în trecut alături de celebrități precum P Diddy și Salt Bae.

În total, Alpergin a suferit 94 de răni pe corp, inclusiv tăieturi, vânătăi, coaste rupte, o lovitură puternică la cap și urme de strangulare la gât.

Kavak a fost condamnat la 13 ani de închisoare, iar Kennedy la 20 de ani. Ceilalți suspecți care au fost prinși de poliție au primit condamnări de opt, șapte, respectiv doi ani de închisoare.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri