Un român a fost răpit și torturat de mafia rusească în Germania din cauza țigărilor de contrabandă: Era stropit cu apă rece când leșina

Data actualizării: Data publicării:
barbat legat la maini cu o funie
Un român a fost torturat de mafia rusească în Germania pentru că ar fi furat de la infractori țigări de contrabandă în valoare de două milioane și jumătate de euro. FOTO: Profimedia Images

Un român a fost torturat de mafia rusească în Germania pentru că ar fi furat de la infractori țigări de contrabandă în valoare de două milioane și jumătate de euro. Bărbatul s-a ales cu mâini și coaste rupte. După bătaie, a decis să depună mărturie contra traficanților de țigări, dar procesul a început și românul a dispărut.

Povestea șocantă a avut loc într-o suburbie a orașului german Hanovra. Românul de 59 de ani a fost chemat de mafioți în parcarea unui magazin, sub pretextul unei tranzacții auto. Patru indivizi necunoscuți l-au răpit, l-au urcat într-o dubă neagră și l-au dus într-un depozit. Acolo, bărbatul a fost torturat cu bestialitate de răpitorii lui, parte a unei grupări de traficanți de țigări. Când leșina, era stropit cu apă rece.

Mafioții voiau să-l facă pe român să se lase filmat când zice că el a furat țigări de contrabandă de două milioane de și jumătate de euro.

Din ce au zis anchetatorii germani, răpitorii pierduseră țigările și căutau un țap ispășitor, pe care să-l arate șefilor lor din Rusia. Între două serii de bătăi, românul i-a dat un SMS unui prieten. I-a zis unde este, prin ce trece și că mai are 10 minute de trăit. Când a ajuns poliția la depozit, bărbatul torturat abia mai respira.

Oamenii legii au pus mâna și pe unul dintre răpitori, cețățean moldovean, care se ascundea în clădire. Ceilalți trei fugiseră.

Românul bătut de mafia rusă a fost băgat într-un program de protecție al martorilor, dar acum, când a venit vremea să depună mărturie, nu mai este de găsit.

Moldoveanul a ajuns la un tribunal din Hanovra, unde este judecat.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri