Video Un soldat IDF elimină doi teroriști Hamas și este rănit de o grenadă într-un apartament din Shejaiya. Cum arată războiul urban în Gaza

Data publicării:
hamas out ezgif.com-optimize (6)

Scene dramatice de luptă au fost înregistrate de camera montată pe casca unui soldat israelian care participă la lupta împotriva teroriștilor Hamas în Gaza. Soldatul este prins într-o luptă de aproape, într-un apartament din cartierul Shejaiya, și reușește să elimine doi teroriști, după ce este rănit de o grenadă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soldatul israelian, un rezervist din unitatea Yalam a Corpului de geniu, s-a confruntat cu doi teroriști într-un apartament din cartierul Shejaiya, în orașul Gaza, potrivit unui comunicat de presă al armatei israeliene.

Soldatul se adăpostește într-un balcon închis și are un prim schimb de focuri de aproape prin ușa dărâmată, iar apoi se vede o siluetă căzută la pământ, semn că a reușit să ucidă un terorist. După doar câteva secunde, o grenadă aruncată prin ușa balconului explodează și umple incinta de fum, iar soldatul este rănit, potrivit IDF. 

El reușește apoi să intre din balcon în locuință și vede un terorist în încăperea alăturată, cei doi începând să tragă aproape simultan unul împotriva celuilalt. După câteva focuri trase de la mică distanță, 2-3 metri, soldatul IDF reușește să-l elimine și pe cel de-al doilea terorist. 

În comunicatul IDF se mai arată că, în ciuda faptului că era rănit, soldatul și-a păstrat calmul și a reușit astfel să scape cu viață din confruntarea cu teroriștii.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri