Un tânăr din SUA a fost ucis în bătaie, pentru că i-a luat apărarea unui prieten care fusese agresat la școală: „A fost un erou”

Data publicării:
mai multi adolescenti care se bat
Adolescentul a sărit în apărarea prietenului său care fusese agresat de câțiva indivizi. FOTO: Shutterstock

Un tânăr din SUA a fost ucis în bătaie, după ce i-a luat apărarea unui prieten, care fusese agresat de mai multe persoane în apropierea unei școli din Las Vegas, transmite Sky News.

Jonathan Lewis, în vârstă de 17 ani, a fost atacat de mai multe persoane în apropierea unei școli din Las Vegas.

Unul dintre prietenii săi fusese agresat de câțiva indivizi, în apropierea unei școli. Ei i-au furat un obiect personal și l-au aruncat la gunoi. Lewis a sărit în apărarea băiatului, dar a fost ucis în bătaie de aceștia.

„Jonathan a fost un erou, care a încercat să ajute un copil mai mic care era agresat, iar fiul nostru iubit a fost bătut până a murit”, au povestit părinții tânărului.

De asemenea, autoritățile investighează incidentul și au deschis o anchetă.

Din primele informații, până în prezent, nicio persoană nu a fost arestată în acest caz.

Problema hărțuirii în școli a fost subiectul multor dezbateri în SUA recent, iar moartea lui Lewis vine la doar câteva luni după ce o elevă de 11 ani a suferit arsuri grave după ce un alt copil a stropit-o cu un acid pe terenul de joacă al școlii lor din Detroit, Michigan.

Unul din cinci elevi raportează că a fost hărțuit în SUA, potrivit datelor din 2019 ale Centrului Național de Statistică Educațională, potrivit Newsweek.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri