VIDEO. Momentul în care 5 lei evadează de la o grădină zoologică din Sydney

Data publicării:
Momentul în care 5 lei evadează de la o grădină zoologică din Sydney
Momentul în care 5 lei evadează de la o grădină zoologică din Sydney. Sursa: captură BBC

Grădina Zoologică Taronga din Sydney a făcut publică o filmare a momentului în care cinci lei au reușit să evadeze. Animalele nu s-au aventurat departe și au fos aduse înapoi în siguranță, relatează BBC. O anchetă asupra incidentului din 2 noiembrie este în desfășurare.

Animalele - un adult și patru pui - au fost văzute plimbându-se în afara țarcului lor. Grădina zoologică a fost închisă și un pui a trebuit să fie tranchilizat, dar toți leii au fost găsiți și duși înapoi în câteva minute, a spus atunci un purtător de cuvânt, fără să dea nicio explicație pentru evadare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puii Luzuko, Zuri, Khari și Malika se jucau lângă gard, dar unul dintre ei a reușit să iasă pe sub sârmă, a precizat grădina zoologică. Ceilalți pui și tatăl lor, Ato, l-au urmat, în timp ce leoaica Maya și puiul Ayanna au rămas în incintă.

Taronga a adăugat că cei cinci lei au „studiat zona cu calm” și au rămas la câțiva metri de incinta lor, apoi au încercat să intre singuri înapoi.

Grădina zoologică Taronga este situată într-o zonă bogată şi plină de verdeaţă, cu vedere spre faimoasa Operă din Sydney.

Un leu african mascul adult poate cântări până la 250 de kilograme, în timp ce femelele pot ajunge la 180 de kilograme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri