VIDEO Momentul în care armata israeliană aruncă în aer clădirea parlamentului Hamas din Gaza

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-resize (38)

După ce, în urmă cu câteva zile, trupele israeliene s-au fotografiat în interiorul clădirii în care funcţiona parlamentul Hamas din oraşul Gaza, armata a demolat cu totul locul respectiv, transmite The Times of Israel, preluat de News.ro.

Clădirea a fost capturată de Brigada a 7-a blindată şi de Brigada de infanterie Golani.

Un videoclip care circulă pe reţelele sociale pare să arate momentul exploziei care a pus clădirea la pământ.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mulți soldați din Brigada Golani s-au fotografiat în interiorul clădirii parlamentului Hamas din Gaza. În imaginea făcută publică marți, soldații pot fi văzuți fluturând steaguri israeliene în clădirea consiliului legislativ al organizației teroriste.

Tot marți, ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a vorbit despre progresul soldaților IDF în luptele din Gaza.

„Forțele IDF lucrează conform unui plan și îndeplinesc misiunile cu precizie și în coordonare între forțele aeriene, maritime și terestre, folosind informații precise”, a declarat Gallant.

„Nu există nicio putere pe care Hamas o are care să fie capabilă să oprească IDF”, a mai spus el. „IDF avansează în fiecare punct. Hamas a pierdut controlul asupra Gaza, teroriștii fug spre sud, civilii jefuiesc bazele Hamas și nu au încredere în guvern.”

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri