VIDEO Șoigu a mers să viziteze trupele ruse din Ucraina

Data publicării:
soigu
Șoigu a mers să viziteze trupele ruse din Ucraina. Foto: Captură Twitter

Ministrul Apărării rus, Serghei Şoigu, a vizitat zona de operaţiuni din Ucraina pentru a inspecta un post de comandă şi a se întâlni cu înalţi oficiali militari, a anunţat vineri armata rusă într-un comunicat.

Lui Şoigu i s-a prezentat un raport privind situaţia actuală de pe front şi "a mulţumit comandanţilor şi militarilor (...) pentru acţiunile ofensive de succes" în zona Lîman, în estul Ucrainei, a transmis armata rusă, fără a preciza când a avut loc această deplasare.

Pe imaginile televizate difuzate de Ministerul Apărării rus, Serghei Şoigu poate fi văzut, în uniformă militară, ascultând un raport prezentat de generalul Andrei Mordvicev, comandantul grupului militar Ţentr (Centru) în zona de operaţiuni rusă din Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, ministrul a fost arătat urcându-se într-un CV90 suedez – „unul dintre numeroasele vehicule blindate capturate în timpul luptelor”, se arată în comunicatul armatei.

Șoigu a vizitat ultima dată frontul la sfârșitul lunii iunie, după o rebeliune eșuată a grupului paramilitar rus Wagner care lupta alături de forțele Moscovei în Ucraina.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri