Video&Foto Vladimir Putin a făcut baie de mulțime înainte de alegerile din Rusia: Oamenii i-au strigat numele, iar o femeie l-a sărutat pe obraz

Data actualizării: Data publicării:
putin a facut baie de multime
Președintele rus a făcut o baie de mulțime. FOTO: Profimedia Images

Cu câteva zile înaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin este în plină campanie electorală, campanie care este doar un exercițiu de imagine. Președintele rus a făcut o baie de mulțime, iar oamenii i-au strigat numele și au fost nerăbdători să îl atingă.

Președintele rus a făcut o baie de mulțime. FOTO: Profimedia Images
Președintele rus a făcut o baie de mulțime. FOTO: Profimedia Images

Oamenii i-au strigat numele și au fost nerăbdători să îl atingă. Una dintre femei a îndrăznit, chiar, să îl sărute pe obraji și cei doi au purtat o discuție scurtă despre prețul roșiilor.

Vladimir Putin nu are nevoie să-și facă vreo campanie electorală. Nu există niciun dubiu că va câștiga alegerile, însă ieșirile sale în public măcar le dau rușilor senzația că este alegerea lor.

Putin, în vârstă de 71 de ani, a ales să candideze ca independent şi nu din partea partidului de guvernământ Rusia Unită.

Vladimir Putin candidează pentru un al 5-lea mandat de președinte, iar rezultatul alegerilor din martie este cât se poate de previzibil. „Dacă nu Putin, atunci cine?” - este o frază repetată deseori în Rusia. Kremlinul a orchestrat totul pentru ca oamenii să gândească în acest fel. Toți adversarii au fost înlăturați pentru omul care a condus Rusia, ca președinte sau prim-ministru, pentru aproape un sfert de secol. În acest fel, Kremlinul s-a asigurat că întrebarea „cine altcineva” nu are niciun răspuns, relatează BBC.

Alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc pe 17 martie.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri