Vladimir Putin spune că se simte în formă pentru a conduce Rusia în continuare: „Am în mine putere și energie”

Data publicării:
vladimir putin
Președintele rus Vladimir Putin. FOTO: Profimedia Images

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care se pregăteşte să candideze pentru încă un mandat la alegerile din martie, a declarat că se consideră în formă pentru a-şi asuma în continuare frâiele ţării, în ciuda vârstei înaintate, relatează miercuri dpa, citată de Agerpres.

„Simt că am în mine puterea, energia de a munci pentru a îndeplini sarcinile cu care se confruntă ţara”, a spus Putin, în vârstă de 71 de ani, într-o vizită, miercuri, în regiunea Ciukotka din Extremul Orient rus.

Vladimir Putin a subliniat că este „om în toată firea” şi că se simte ca un tată care este fericit pentru succesele altora din familie, a consemnat TASS.

Vizita sa în capitala regională Anadîr s-a înscris între apariţiile de campanie ale liderului de la Kremlin.

Controlul exercitat de statul rus asupra votului programat pentru 17 martie nu permite niciun alt rezultat decât o victorie a lui Putin. Totuşi, acesta încearcă să asigure o prezenţă ridicată la vot, mobilizând sprijinul publicului pentru leadershipul său.

La Anadîr, unde este frig aproape tot timpul anului, Vladimir Putin a vizitat o seră de roşii, a vorbit cu cetăţeni şi a făcut unele dezvăluiri cu privire la viaţa personală.

Liderul de la Kremlin a afirmat că face exerciţii două ore pe zi şi a mai mărturisit că în timpul studiilor sale la drept a dobândit şi o calificare de tâmplar, câştigând o sumă bunicică din producerea de ferestre.

Preşedintele rus a promis, totodată, că se va ocupa de rezolvarea unor probleme regionale, ca de exemplu lipsa serviciilor de obstetrică în Ciukotka.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri