În ziua în care a fost externată din spital, unde a fost tratată pentru COVID, o femeie din Suceava s-a aruncat de la etajul 4

Data publicării:
ambulanta targa medici
Foto: InquamPhotos/George Călin

O femeie de 43 de ani, din Suceava, s-a aruncat de la etajul IV al blocului în care locuiește, luni, la câteva ore după ce a fost externată din spital, unde a fost tratată pentru COVID-19.

Femeia este profesoară de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava și era singură acasă atunci când a făcut gestul, soțul ei fiind plecat la muncă în străinătate, potrivit Monitorul de Suceava. Ea a fost găsită prăbușită în grădina interioară a blocului de sora ei, alarmată de faptul că răspunde la ușă și la telefon.

Medicii de la Spitalul Județean Suceava au declarat pentru sursa citată că femeia a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ atunci când a fost externată, însă suferea de depresie, pentru care urma tratament.

După gestul ei, femeia a fost dusă la spital cu fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin, iar marți urma să fie operată.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri