Video&Foto Incendiu puternic la o vopsitorie auto din Satu Mare. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Data publicării:
colaj incendiu vopsitorie satu mare
Sursa foto: colaj ISU Satu Mare

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după prânz, la o vopsitorie auto din Satu Mare. Când au ajuns pompierii la intervenție, aproximativ un sfert din hală era deja în flăcări. Trei angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează, într-un comunicat de presă, ISU Satu Mare.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 13:00 și anunța producerea unui incendiu la o hală cu profil de activitate în domeniul vopsitoriei, situată pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

"La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu platformă de salvare de la înălțime și 2 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic, încadrate de 5 ofițeri și 24 subofițeri", au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Când au ajuns pompierii, focul cuprinsese deja 600 m² din hală și amenința să se extindă la restul construcției de 2200 m². Trei angajați au primit îngrijiri medicale, fără să fie nevoie să fie duse la spital.

"Pompierii militari au acționat pe mai multe sectoare și anume pentru limitarea și lichidarea incendiului și protecția utilajelor aflate în pericol. S-au salvat 2000 m² din construcție cu utilajele aferente acelei părți de hale. În urma incendiului au fost afectați 800 m² din construcția halei, instalația electrică, utilaje diverse și acoperișul pe o suprafață de 300 m²", spun pompierii.

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a pornit de la o scânteie mecanică.

Sursa foto: ISU Satu Mare
Sursa foto: ISU Satu Mare

 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri