Înșelăciune cu donații pentru surdomuți. Cum a ajuns un bucureștean să fie amenințat cu cuțitul: „Și, minune, a început să vorbească”

Data actualizării: Data publicării:
inselaciune
A vrut să facă o faptă bună însă a sfârșit cu o sperietură groaznică și cu amenințări de la escroci. Foto: Captură video

A vrut să facă o faptă bună însă a sfârșit cu o sperietură groaznică și cu amenințări de la escroci. Un bărbat din București a fost abordat de un voluntar care spunea că este surdomut și își ajută semenii. Când a fost demascat, escrocul a început să vorbească, s-a enervat și chiar l-a amenințat cu cuțitul. Povestea a ieșit la iveală după ce bărbatul a postat întâmplarea pe internet.

Aceste imagini au fost filmate în data de 30 decembrie. Alexandru Dumitru, bărbatul cu pălărie din imagini, ieșise la cumpărături de Sărbători. Nu știa că ziua lui se va schimba complet după ce s-a gândit să facă o faptă bună.

Alexandru Dumitru: O persoană mi-a introdus efectiv un tabel în care mi-a zis să donez pentru surdomuți. Am băgat mâna, am scos portofelul, i-am oferit banii, mi-a bătut obrazul că e prea mică suma.

Când și-a dat seama că este victima unei escrocherii, Alexandru a încercat să avertizeze o altă persoană din magazin. De aici lucrurile au luat o cu totul altă turnură.

Alexandru Dumitru: A abordat o altă persoană, din spate am strigat că este e escrocherie și, ce să vezi, minune, domnul a început brusc să vorbească, nu mai era surdomut. M-a lovit cu umărul în capul pieptului, m-a înjurat. Și-a dat geaca ușor în lateral, atunci a fost momentul când m-am speriat, avea un cuțit pe sub haine.

În sprijinul escrocului au venit și alte persoane, însă după ce victima a reușit să sune la poliție, acestea au fugit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Până acum agresorii nu au fost găsiți.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri