Video O fetiță de 4 ani din Cluj-Napoca a rămas blocată zeci de minute în mașină, la soare. Pompierii, chemați de urgență de mama disperată

Data publicării:
fetita blocata in masina
Sursa foto: captură video YouTube/ Ziarul Napoca

O fetiță de 4 ani din Cluj-Napoca a rămas blocată, zeci de minute, în mașina familiei, după ce mama a coborât preț de câteva minute, iar autoturismul s-a blocat automat, cu cheile înauntru. Ca să o scoată pe micuță, pompierii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii, scrie Ziarul Napoca.

Incidentul a avut loc marți, pe o stradă din Cluj-Napoca. Fetița de 4 ani se afla pe bancheta din spate. Mama a coborât de la volanul mașinii pentru câteva minute, iar la întoarcere a descoperit că mașina se blocase automat, cu cheile înăuntru.

Disperată că nu reușea să-și scoată fetița din autoturism, mama a sunat la 112. Pompierii ajunși la locul solicitării au încercat să deschidă ușa, însă fără succes.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru că fetița era deja de aproximativ o jumătate de oră blocată în mașină, la soare, și plângea pe bancheta din spate, salvatorii au luat decizia de a sparge un geam lateral spate. Au folosit un ciocan special, scrie sursa citată,  astfel încât cioburile să nu o lovească pe micuță.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri