Petreceri de Revelion 2024 în stradă. Capitala și marile orașe organizează concerte și focuri de artificii

Data actualizării: Data publicării:
petrecere de revelion
Foto: Profimedia

Singura petrecere în aer liber de Revelion 2024 din București are loc în Parcul Titan, a anunțat Primăria Sectorului 3. Alte două, contra cost - cu meniuri incluse, sunt organizate în Hala Laminor și Arenele Romane. Cei care aleg să sărbătorească noaptea dintre ani în aceste locații se vor bucura de concerte și un spectacol de artificii la miezul nopții. Și în marile orașe din țară românii sunt invitați să petreacă în aer liber noaptea de Anul Nou. Sunt organizate concerte și focuri de artificii. 

Petreceri de Revelion 2024 în București

În Capitală, pentru noaptea de Revelion, sunt organizate evenimente în Parcul Titan, în Hala Laminor și Arenele Romane. 

Concert și foc de artificii în Parcul Titan

Singura petrecere în aer liber din Capitală va începe la ora 20:00, la scena montată în apropierea statuii Calul Titanilor din parc, a anunțat Primăria Sectorului 3, într-o postare pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Orgnizatorii anunță restricții de trafic în noaptea de Revelion, pe mai multe artere din zona Parcului Titan. Pe 31 decembrie, începând cu ora 23.00 până pe 1 ianuarie 2024 la ora 01.00, cu excepția tramvaielor, circulația rutieră va fi restricționată pe:

  • Bd. Liviu Rebreanu (segmentul cuprins între str. Câmpia Libertății și bd. Nicolae Grigorescu);
  • Str. Câmpia Libertății (segmentul cuprins între str. Baba Novac și bd. Liviu Rebreanu);
  • Str. Lunca Bradului (segmentul cuprins între bd. Liviu Rebreanu și bd. Nicolae Grigorescu).

Cei care aleg să petreacă de Anul Nou în Parcul Titan se vor bucura de un concert și de artificii. Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Smiley, Holograf, Irina Rimes, Alexia, Bitză, Sasha Lopez sau Cobzality.

Și la Hala Laminor din Bucuresti se organizează concert de Revelion 2024

Primăria Sectorului 3 mai organizează o petrecere de Revelion 2024 la Hala Laminor, care va începe de la ora 20:00. Printre cei care vor concerta se numără trupa Voltaj și Yolo Band. „Cu toții vor crea o atmosferă de petrecere cu dans și bună dispoziție”, promit organizatorii. 

„Oaspeții vor fi așteptați cum se cuvine, cu preparate delicioase și antren pe măsură, în spațiul de desfășurare a Revelionului din zona scenei de teatru, amenajat festiv și încălzit suplimentar”, mai arată aceștia.

Biletul de intrare costă 200 de lei de persoană, iar copiii cu vârste până la 7 ani vor avea acces gratuit.

De precizat că, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a avertizat că Hala Laminor din Sectorul 3 nu are autorizaţie de securitate la incendiu şi că, dacă se va desfăşura petrecerea de Revelion cu participarea publicului, se va face fără respectarea legii, iar responsabilitatea revine administratorului clădirii.

„Dacă în cadrul acestui obiectiv se va organiza Revelionul 2024, cu participarea publicului, facem menţiunea că această activitate se va desfăşura cu nerespectarea legii, caz în care răspunderea exclusivă cu privire la această situaţie revine beneficiarului investiţiei, aşa cum prevede art. 57.1 din Legea nr. 307 din 2006. Totodată, acest comunicat are rolul de a informa participanţii la evenimentul respectiv asupra situaţiei de fapt”, a anunțat sâmbătă seară ISU B-IF, într-un comunicat citat de Agerpres.

Citește mai mult AICI

Petrecere de Anul Nou la Arenele Romane

Un alt eveniment de Revelion 2024 în București are loc la Arenele Romane, din Parcul Carol, într-un cort încălzit. Organizatorii îi așteaptă pe petrecăreți cu open bar toată noaptea și meniu inclus, mâncarea fiind asigurată de restaurantul Dines din apropiere.

Muzica este asigurată de DJ-i rezidenți, iar intrarea se face începând cu ora 21:00.

Biletele variază între 450 şi 650 de lei.

Marile orașe din țară organizează petreceri și concerte de Revelion 2024

Trecerea dintre ani va fi marcată de petreceri în aer liber, concerte și spectacole de artificii în marile orașe din țară. 

Primăria Sibiu organizează o petrecere de Revelion în Piața Mare

Sibienii sunt așteptați în Piața Mare să petreacă de Anul Nou cu un spectacol intitulat „Poveste de Iarnă”. Vor concerta Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, din Republica Moldova, împreună cu o orchestră folclorică.

Spectacolul va începe la ora 22.30 și va avea o durată de aproximativ două ore. În deschidere va urca pe scenă, de la ora 21:30, DJ Funky Drop.

Nu va lipsi nici spectacolul de artificii de la miezul nopții.

Concert The Motans în Piața Victoriei din Timișoara

În Timișoara, petrecerea începe de la ora 18:00, în Piața Victoriei, unde vor urca pe scenă, pe rând, mai multe trupe locale. Trecerea dintre ani va fi sărbătorită în compania lui The Motans, arată tion.ro.

Revelionul în aer liber din centrul Timișoarei este organizat de Casa de Cultură, precizează sursa citată.

În deschiderea spectacolului va urca pe scenă DJ Zolee Vee. Vor cânta ulterior trupele timișorene VERSUS, Phaser, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo De Ziduri, Monokrom și Pragu’ de Sus.

Invitatul special al serii va fi The Motans, cu care petrecerea va continua până după miezul nopții.

La ora 00:00 va avea loc un spectaculos foc de artificii.

Spectacol de artificii în Piața Unirii din Oradea

Primăria Municipiului Oradea organizează petrecerea dintre ani în aer liber, în Piața Unirii. Spectacolul începe duminică seara, la ora 22:00, cu live DJ Set – DJ Evga. 

Artificiile de la miezul nopții vor fi lansate dinspre statuia Mihai Eminescu – Malul Crișului Repede, din zona parcării subterane.

Petrecerea de Revelion de la Buzău are loc în Parcul Crâng

Buzoienii care vor să petreacă în aer liber trecerea dintre ani sunt așteptați în Parcul Crâng.

Pe scenă vor urca Andia, Laurențiu Cazan și alți artiști locali precum: Mina, Ilie Caraș, Mario Buzoianu, Claudia Colniceanu, Teodora Bîrsan, Alexandra Panaete și trupa Nemuritorii.

Petrecerea începe la ora 20:00 şi se va termina în jurul orei 01:00 noaptea, după un focurile de artificii.

Concert cu Ștefan Bănică jr. în Slatina

Ștefan Bănică jr. va concerta de Revelion 2024 în Parcul Tineretului din Slatina. Potrivit autorităților locale, programul va fi deschis la ora 21:30 de un DJ, apoi trupa MashUp Band va continua spectacolul de la ora 22:15.

Începând cu ora 23:10, urcă pe scenă Ștefan Bănică jr. La miezul nopții, cetățenii se vor bucura de un spectacol de artificii. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri