Video Povestea lui nea' Vasile, bărbatul care a plâns când s-a despărțit de Dacia pe care o avea de 34 de ani. "A fost ca și copilul nostru"

Data actualizării: Data publicării:
colaj batran dacie brasov
Sursa foto: colaj capturi video TikTok / Norocel Alexe Buzdug

Videoclipul în care un bătrânel plânge când iși ia adio de la Dacia pe care o avea de 34 de ani a emoționat o țară întreagă. În nici 48 de ore, filmarea surprinsă chiar de noul proprietar al mașinii a strâns peste 280.000 de aprecieri și mii de comentarii. Într-un nou videoclip publicat pe TikTok, nea' Vasile își spune povestea.  "Nu regret că am vândut mașina, numai că ceva s-a rupt în noi. A fost ca și copilul nostru", spune bărbatul de 74 de ani.

În videoclipurile postate joi pe TikTok, nea' Vasile povestește cum l-a întâlnit pe Norocel Buzdug, noul proprietar al Daciei. Cei doi erau în trafic pe străzile din Brașov, când tânărul i-a făcut semn să tragă pe dreapta și i-a propus să-i vândă lui mașina.

"Stați, domnule. Am o familie, ne consultăm, mă duc să fac ITP-ul, nu pot așa repede... Și nu e de vânzare. Nu m-am gândit să o vând!", a fost prima sa reacție.

Ulterior, tânărul i-a propus să meargă cu el, să vadă cu ochii lui de ce își dorește atât de mult mașina. Pentru că e pasionat de mașinile vechi, Norocel Buzdug dorea să o adauge colecției deja existente.

"Ai zis: lasă mașina aici. Am închis-o, am urcat în mașina dumitale și am venit aici. Și, când am văzut, mi-am dat seama că e un club deosebit. (...) Când am venit aici, m-ați cucerit! Nu am vândut-o pentru bani, că nu stăteam în suma aia. Daca nu vedeam ce e aici, nu o dădeam", a povestit domnul Vasile.

@norocelalexebuzdu

Buna ziua tuturor!azi am avut placerea vizitei domnului Vasile,la Daciuta lui!acest video sper sa lămurească toate întrebările si suspiciunile!!!si din nou îi mulțumesc domnului ca a întreținut-o atat de bine timp de 34ani!!!Dacia nu se vinde,ea va rămâne in mica mea colecție!!!

♬ sunet original - Norocel Alexe Buzdug

Fost mecanic de locomotivă la CFR, nea' Vasile, azi în vârstă de 74 de ani, spune că, odată cu despărțirea de Dacia pe care o avea de 34 de ani, s-a rupt ceva în el și în soția lui.

"Nu regret, numai că ceva s-a rupt în noi... A fost ca și copilul nostru. (...) Luată de nouă, nu am avut niciodată neplăceri, nu am avut evenimente, ne-a dus aproape toată țara, pe la toate mănăstirile... Am făcut aproape toată țara cu ea și n-am avut nicio zgîrietură!", spune în filmare bărbatul.

"Dacă nu simțeam că mi-o dați cu inimă bună, credeți-mă că nu o luam! (...) M-a sunat de ziua mea și mi-a spus: Haideți să mergem, să facem actele! A fost o surpriză!", a spus, în replică, noul proprietar al Daciei.

@norocelalexebuzdu

Buna ziua tuturor!azi am avut placerea vizitei domnului Vasile,la Daciuta lui!acest video sper sa lămurească toate întrebările si suspiciunile!!!si din nou îi mulțumesc domnului ca a întreținut-o atat de bine timp de 34ani!!!Dacia nu se vinde,ea va rămâne in mica mea colecție!!!

♬ sunet original - Norocel Alexe Buzdug

Cei doi au convenit ca, ori de câte ori i se va face dor lui nea' Vasile de Dacia lui, să treacă pe la garaj să o vadă și chiar să iasă la plimbare cu ea.

Momentul în care nea' Vasile s-a despărțit de Dacia lui a înduioșat, zilele acestea, o țară întreagă. Mulți dintre cei care au văzut videoclipul de 36 de secunde au crezut că bărbatul a fost nevoit să o vândă și chiar s-au gândit să facă o chetă, ca să răscumpere autoturismul vechi de 34 de ani.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri