Reprezentantul unei parohii din Neamț a fost înșelat cu 28.000 de euro, după ce i s-ar fi promis un pelerinaj

Data actualizării: Data publicării:
masina politie
Masină de poliție Sursa foto: INQUAM Photos / George Calin

Reprezentantul unei parohii din Neamț ar fi fost înșelat cu 28.000 de euro de un bărbat din Alba-Iulia. Bărbatul din județul Alba ar fi promis că organizează un pelerinaj cu peste 100 de persoane.

Anchetatorii au făcut marți două percheziţii, în municipiul Alba Iulia, în cadrul unui dosar penal privind o faptă de înșelăciune.

Ancheta îl vizează pe bărbatul care ar fi promis că organizează un pelerinaj, scrie Mediafax.

„Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, începând cu luna ianuarie 2020, un bărbat, de 58 de ani, din Alba Iulia, în calitate de reprezentant ai unei asociații, din Alba Iulia, ar fi indus în eroare un reprezentant al unei parohii, din județul Neamț, care i-ar fi plătit suma de 28.000 de euro, pentru efectuarea unui pelerinaj, pentru peste 100 de pesoane, care nu a mai avut loc și a refuzat restituirea banilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Alba.

În timpul perchezițiilor au fost identificate și ridicate documente de evidență contabilă, în vederea continuării verificărilor. Cercetările se desfășoară sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri