Un mecanic auto din Roman și-a jefuit un client, după ce i-a copiat cheia de la casă

Data publicării:
mana pe barbat baie cheia in usa
Bărbatul a copiat cheia de la casa clientului și a intrat în locuință, de unde a furat bani și bijuterii. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un mecanic auto din Roman și o femeie - complicele lui - au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile, după ce au pus la cale un furt chiar din casa unui client. Cei doi au intrat în locuință cu ajutorul unei chei dublură și au furat bani și bijuterii din aur în valoare totală de 8.500 de lei, scrie Agerpres.

Proprietarul, un bărbat de 71 de ani din Roman, își lăsase mașina la un service auto pentru reparații, iar în interior cheia de la casă. Mecanicul a profitat de moment și a făcut o copie a cheii.

Ulterior, într-o dimineață, profitând că proprietarul nu era acasă, bărbatul și complicele lui au pătruns în imobilul victimei, de unde au furat 4.500 de lei și două bijuterii din aur. Când și-a dat seama că a fost furat, proprietarul a alertat Poliția, care a deschis o anchetă.

"În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti s-a reuşit identificarea şi depistarea persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, o femeie în vârstă de 31 ani şi un bărbat în vârstă de 38 ani. Totodată, se pare că modul de operare al persoanelor bănuite de comiterea faptei a fost unul complex. Astfel, în timp ce persoana vătămată şi-ar fi lăsat autoturismul într-un service, bărbatul de 38 ani, angajat al service-ului, ar fi realizat o copie a cheilor de la imobilul persoanei vătămate, chei care ar fi fost lăsate în interiorul autoturismului, iar în timpul cât maşina se afla în service, ar fi pătruns împreună cu femeia de 31 ani în imobil, de unde ar fi sustras bani şi bijuterii", au transmis reprezentanții IPJ Neamţ pentru sursa citată.

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la 8.500 de lei. Cei doi au fost arestaţi la domiciliu pentru 30 zile şi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri