Sari la conținut

Director BMW: China, cea mai mare piaţă pentru maşinile electrice

S-a dechis Salonul Auto de la Beijing. Sunt expuse peste o mie de modele, dintre care în jur de o sută sunt prezentate în premieră. 

Peste 1.200 de mărci de automobile din 14 ţări sunt prezente la Beijing, bineînţeles, şi giganţii industriei: Volkswagen, Daimler, Toyota, Ford si BMW.

Harald Krueger, director BMW: China este o piaţă foarte mare pentru noi şi China va fi principala piaţă pentru maşinile electrice. De aceea credem că noul iX3 va fi produsul perfect pentru piaţa chineză.

Hitoshi Ohtake, director executiv adjunct Lexus China: Grupul de consumatori pentru automobile, mai ales pentru maşinile de lux, este tânăr şi divers în China. Astfel că dăm o mare importanţă nevoilor consumatorilor tineri în crearea noilor noastre modele.

Cel puţin nouă milioane de vizitatori sunt aşteptaţi, până duminică, la Salonul Auto din capitala Chinei. Evenimentul este organizat o dată la doi ani, începând din 1990, şi este unul dintre cele mai importante târguri de profil din Asia.

Pe aceeași temă

De ce nu a avut Marx dreptate

STOCKHOLM – Aniversarea celor 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx a prilejuit o creștere a interesului pentru opera...