LA VOLAN. BMW X4 se arată la Geneva

Data publicării:
bmw blue

Mai puţin de cinci luni au rămas până la momentul în care BMW va prezenta, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, un nou membru al celebrei game X.

Acesta va purta cifra 4 alăturată particulei sub care sunt recunoscute SUV-urile şi crossover-ele de la BMW, fiind deja arătat la nivel de concept în primăvară acestui an, cu ocazia Salonului Auto care a avut loc la Shanghai.

Dacă elementele dezvăluite prin deconspirarea conceptului vor fi păstrate în mare măsură, atunci vom avea de-a face cu un descendent direct al filosofiei de design pe care a experimentat-o X6. Ca dimensiuni, X4 va fi un pic mai scund şi totodată mai lat ca X3.

Sistemul de tracţiune vine în standard doar pentru puntea din spate, pentru că opţiunea 4x4 să vină mai degrabă pe versiunile mai puternice. Capitolul motorizărilor conţine un motor pe benzină de 2 litri şi 240 de cai şi dieselul de aceeaşi capacitate, dar cu 184 de cai-putere.

Cel mai puternic propulsor va fi cel de trei litri, care va putea livra o putere totală de 300 de cai la momentul său maxim.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri