LA VOLAN. Peugeot 108, oferta franceză pe zona mini

Data publicării:
peugeot-1

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială la nivel mondial a lui Peugeot 108. Dezvăluit de câteva imagini teaser săptămâna trecută, acesta este un succesor direct al actualului 107, dar va adera la noul curent premium mizând pe șarmul său tipic franțuzesc și pe vasta ofertă de personalizare.

În versiunea sa cabrio, cu acoperiș din material textil, acesta își poate rabata plafonul prin intermediul unei comenzi electrice care se accesează de la un buton amplasat pe consolă sau direct din telecomandă.

Cu toate cele trei dimensiuni exterioare tipice clasei mini, Peugeot 108 e disponibil exclusiv în compania unor motorizări aspirate pe benzină cu trei cilindri. Interiorul va miza pe ergonomie, urmând să aibă comenzi grupate în jurul unui nou sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci, cameră video pentru marșarier și posibilități de interconectare cu smartphone-urile de ultimă generație.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri