Performanţă sub steag românesc la Monte Carlo

Data publicării:
foto historique

Rezultate excepţionale pentru echipa românească Just Classics Motorsport la Raliul Istoric de la Monte Carlo. Unul dintre echipajele care au luat startul sub steag românesc a reuşit o premieră. S-a clasat pe locul doi şi a intrat în topul echipelor europene.

Rally Monte-Carlo Historique este un eveniment cu o tradiţie de peste 20 de ani. Maşini care au concurat cândva în raliul clasic de la Monte Carlo iau startul într-o competiţie a bijuteriilor pe patru roţi. Anul acesta, echipa românească Just Classics Motorsport a aliniat la start şapte echipaje, din România, Grecia, Spania şi Anglia.

A fost a şaptea participare pentru echipă la renumitul raliu de pe Coasta de Azur, iar cifra şapte s-a dovedit a fi magică. Echipajul elen, care a concurat sub steag românesc, a obţinut locul 2 la clasamentul general.

Un rezultat admirabil a obţinut şi echipajul românesc format din Gabriel Stanciu şi copilotul său, Georgiana Gologan. S-a clasat pe locul 32 din 315, asta după ce a primit o penalizare pentru viteză, care i-a devansat şapte locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri