Sari la conținut
News Alert

Performanţă sub steag românesc la Monte Carlo

Rezultate excepţionale pentru echipa românească Just Classics Motorsport la Raliul Istoric de la Monte Carlo. Unul dintre echipajele care au luat startul sub steag românesc a reuşit o premieră. S-a clasat pe locul doi şi a intrat în topul echipelor europene.

Rally Monte-Carlo Historique este un eveniment cu o tradiţie de peste 20 de ani. Maşini care au concurat cândva în raliul clasic de la Monte Carlo iau startul într-o competiţie a bijuteriilor pe patru roţi. Anul acesta, echipa românească Just Classics Motorsport a aliniat la start şapte echipaje, din România, Grecia, Spania şi Anglia.

A fost a şaptea participare pentru echipă la renumitul raliu de pe Coasta de Azur, iar cifra şapte s-a dovedit a fi magică. Echipajul elen, care a concurat sub steag românesc, a obţinut locul 2 la clasamentul general.

Un rezultat admirabil a obţinut şi echipajul românesc format din Gabriel Stanciu şi copilotul său, Georgiana Gologan. S-a clasat pe locul 32 din 315, asta după ce a primit o penalizare pentru viteză, care i-a devansat şapte locuri.

Pe aceeași temă