SUV-urile iubite de români

Data publicării:
bogdan

SUV-urile sunt din ce în ce mai căutate de catre români. Sunt mașini care pot ajunge ușor în afara asfaltului și care inspiră mai multă siguranță. Mai nou, SUV-urile vor să fie și prietenoase cu mediul.

Bogdan Mirică, prezentatorul emisiunii “La Volan”, a testat recent un astfel de SUV hibrid, venit tocmai din Japonia. Aflați sâmbătă, la Digi24, cum s-a comportat și ce consum a avut în oraș și în afara lui.

La volan”, singura emisiune auto care alocă un spațiu generos și subiectelor despre motociclete, este difuzată la Digi24 în fiecare sâmbătă, de la ora 11:05 la 12:00. Bogdan Mirică, Simona Țăranu și Tibi Troia aduc cele mai noi informații despre maşini, motociclete, biciclete, vehicule neobișnuite... aventuri, povești, locuri și oameni deosebiți.

Televiziunea de știri Digi24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri