Ultimele zile cu vechea legislație. Cozi uriașe la Serviciul de Înmatriculări

Data publicării:
09012013 20permise-42769

Piteștenii au venit la biroul de Permise auto încă de la ora 2 dimineața, iar acum coada este de 50-60 de metri, iar ultimii oameni stau afară, în frig.

Oamenii au făcut și o listă de ordine, dar jandarmii nu au mai vrut să aibă această responsabilitate și asta deoarece s-au pus garduri pentru a se evita dezordinea.

Celor care au venit printre primii li s-a promis că vor intra la 8:30, dar cei care au venit mai târziu vor intra în jurul orei prânzului.

Prima persoană care a ajuns la Serviciul de Înmatriculări Auto este șofer profesionist și, cu toate că permisul îi expiră în 2017, iar după această preschimbare îi va expira cu un an mai târziu, el a spus că preferă să aștepte.

București. De 11 ori mai mulți solicitanți

În București, ieri au fost deserviți de Serviciul Înmatriculări 2.270 de cetățeni, în condițiile în care, într-o zi normală, veneau cam 200 de solicitanți, a declarat pentru Digi24 șeful serviciului Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Dan Moșescu. El spune că se așteaptă ca miercuri să fie un aflux și mai mare de persoane. Deja până la ora 11.00 fuseseră deservite 800 de persoane.

Dan Moșescu a precizat că până acum nu s-au înregistrat incidente, dar serviciul beneficiază de sprijinul jandarmeriei și al poliției locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri