(P) Asus Vivobook intră în 2020 cu o explozie de culori

Data actualizării: Data publicării:
Asus VivoBook
FOTO: Guliver/ Getty Images

Laptopurile Asus VivoBook au venit întotdeauna cu un mix bun între personalitate și performanță, iar cele mai noi modele lansate la CES 2020 au continuat tradiția.

Finisate într-o varietate de culori îndrăznețe, cele mai noi laptopuri VivoBook S au procesoare Intel Core din generația a 10-a, tehnologie Wi-Fi 6 și un șasiu actualizat disponibil cu un ecran de 13 inci, 14 inci sau 15 inci. Indiferent care ar fi nevoile tale, este usor sa gasesti un notebook VivoBook S adaptat pentru tine.

Culori îndrăznețe și modele atrăgătoare

Notebook-urile obișnuite încearcă să se confunde în mulțime. Laptopurile Asus VivoBook ies însă în evidență cu modele îndrăznețe care exprimă personalitatea. Pentru a sărbători un nou deceniu, Asus a lansat o serie de noi culori pentru gama Asus VivoBook S.

Resolute Red este o culoare îndrăzneață care va înfrumuseța orice birou, în timp ce Gaia Green este o culoare mai moale inspirată din natură. Dreamy White emană rafinament și pune în evidență notebook-ul. În cele din urmă, Indie Black face o declarație puternică cu contrastul dintre finisajul său umbrit și ecranul luminos. Ca un ultim detaliul al stilului expresiv, tasta Enter de pe fiecare notebook Asus VivoBook S este galbenă.

O dimensiune pentru fiecare utilizator

Mărimea notebook-ului unei persoane spune multe despre modul în care îl folosește. Cu ecranul său de 15,6 inci, Asus VivoBook S15 oferă cel mai mare spațiu pentru ecran, deci este cea mai practică alegere pentru cei care tind să facă multitask cu două sau mai multe ferestre active pe ecran în orice moment. Șasiul său mai larg oferă, de asemenea, o experiență de scriere mai tradițională. Cu toate acestea, nu poate fi considerat un notebook mare. Marginile subțiri NanoEdge permit ca amprenta VivoBook S15 să fie surprinzător de mică.

Asus VivoBook S13 este visul unui călător. Acest notebook poate sta pe biroul toată ziua dacă asta îți dorești. Dar este într-adevăr făcut pentru a ține pasul cu tine oriunde te-ai duce, fie că mergi de la curs la curs, fie jonglezi cu un program aglomerat de întâlniri și conferințe. La doar 14,9 mm grosime, Asus VivoBook S13 alunecă ușor într-un rucsac sau ghiozdan și, având în vedere că cântărește doar 1,2 kg, abia vei observa că este acolo până când vei avea nevoie de el. Marginile NanoEdge cu o lățime de 3,6 mm care încadrează afișajul reduc la minimum distragerile și te țin concentrat asupra activității.

Pentru a ajunge la un compromis între ecranul spațios al Asus VivoBook S15 și ultracompactul Asus VivoBook S13, există Asus VivoBook S14. Aceasta este o dimensiune excelentă pentru o mare varietate de utilizatori. Acesta cântărește cu doar 0,2 kg mai mult decât VivoBook S13, totuși, afișajul său este cu un centimetru mai mare măsurat de-a lungul diagonalei. Șasiul nu este destul de mare pentru a găzdui confortabil un numpad, dar există variante de S13 și S14 care includ Asus NumberPad 2.0, un touchpad care poate face dubla funcție de numpad sensibil la atingere atunci când ai nevoie de ceva rapid de introducere a datelor. Pentru o experiență de scriere mai bună pe toate cele trei modele, există tastaturi mai mari decât media pentru o tastare ușoară, confortabilă și precisă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Brad Pitt și Ines de Ramon, gesturi de tandrețe în public. Și-au savurat cafeaua la o plimbare romantică pe...
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?"
Newsweek
Ion Dichiseanu, adevăratul Don Juan al filmului românesc. A fost iubitul unei dive mondiale
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...