Imagini memorabile cu Elon Musk. Reacția pe care a avut-o în timpul lansării rachetei Falcon Heavy

Data actualizării: Data publicării:
Telsa CEO Elon Musk Unveils New Vehicle
Foto: Gulliver/Getty Images

Elon Musk a intrat în istorie, săptămâna trecută, după lansarea cu succes a Falcon Heavy, cea mai rapidă și puternică rachetă construită până acum de oameni. Costurile de a trimite o încărcătură pe orbită au fost astfel reduse cu până la 90%. Asta datorită propulsoarelor SpaceX și a eficienței cu care acestea pot fi refolosite.  

Telsa CEO Elon Musk Unveils New Vehicle
Foto: Gulliver/Getty Images

Imagini cu Elon Musk, filmate chiar în timpul lansării au fost publicate recent de National Geographic. Producătorii postului TV lucrează în prezent la un nou sezon din seria ”Marte” - un documentar despre ambițiosul proiect de a cuceri planeta Marte.

Regizorii acestui documentar au introdus în serial și interviuri cu diferiți oameni de știință sau antreprenori care sunt implicați în această misiune. Printre ei se numără și Elon Musk, fondatorul SpaceX. În trailerul pentru sezonul doi al seriei ”Marte”, acesta poate fi auzit în timp ce spune: ”Holy fuck, that thing took off!” (n.r. ”La naiba, chiar a decolat”)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri