RCS & RDS, MasterCard și EuPlatesc.ro încurajează plata facturii online

Data publicării:
MC card.jpg

 

În cadrul campaniei, clienții RCS & RDS pot beneficia de un discount de 5% (maxim 8 lei, TVA inclus) dacă își achită factura, pentru prima dată, prin intermediul cardului lor MasterCard sau Maestro, în Contul meu Digi. Mai mult, fiecare tranzacție cu cardul MasterCard sau Maestro, realizată pe durata campaniei prin intermediul platformei, este înscrisă automat în tragerea la sorți care le poate aduce câștigătorilor unul dintre cele 45 de smartphone-uri puse în joc.

Tragerile la sorți se desfășoară lunar, fondul total de premiere având o valoare de peste 63.000 lei.

Regulamentul campaniei poate fi consultat accesând pagina www.rcs-rds.ro/premii-plateste-online.

În plus, RCS & RDS a integrat serviciul de acceptare MasterPass în cadrul aplicației sale, implementarea tehnică fiind realizată cu ajutorul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro. Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuată prin simpla apăsare a butonului “Cumpără cu MasterPass”, ceea ce le va furniza clienților RCS & RDS o experiență la plată simplificată, rapidă și securizată, din portofelele lor digitale, fără a mai fi necesară introducerea datelor cardului. Prin această implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicații care oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza platforma digitală MasterPass la achitarea plăților online.

Parteneriatul cu RCS & RDS consolidează eforturile susținute ale MasterCard de a conecta cele mai noi tehnologii de plată cu consumatorii din România și marchează extinderea rețelei de acceptare a MasterPass în România și în zona telecom. Plățile electronice au intrat într-o etapă de dezvoltare accelerată, din ce în ce mai mulți consumatori optând să își achite facturile online cu cardul. Ne bucurăm să fim alături de RCS & RDS și EuPlatesc.ro într-un parteneriat care promovează plata online cu cardul și aduce beneficii suplimentare clienților RCS & RDS. În același timp, ne bucurăm să putem pune la dispoziția milioanelor de clienți ai RCS & RDS posibilitatea de a-și plăti facturile prin MasterPass din portofelul lor digital, simplu, rapid și în deplină siguranță” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, am dezvoltat şi le-am oferit de-a lungul timpului, o gamă variată de modalităţi de a-şi achita facturile, pentru a le asigura accesul cât mai rapid şi sigur la platformele moderne de plată. Proiectul dezvoltat cu partenerii MasterCard şi EuPlatesc.ro le va aduce clienţilor noştri atât o reducere din valoarea totală a facturii, cât şi posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 45 de smartphone-uri”, a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Suntem bucuroși că această campanie de încurajare a plății cu cardul a facturilor se realizează împreună cu MasterCard și RCS & RDS. EuPlatesc.ro este un serviciu simplu, inteligent și sigur. Acestea sunt lucrurile pe care clienții noștri le apreciază cel mai mult, fie că este vorba de bănci partenere sau de comercianți” a precizat Ștefan Suceveanu, acționar EuroPayment Services SRL.

Plata online este cea mai rapidă și sigură metodă de plată a facturilor de utilități, eliminând orice risc de eroare în procesarea plăților. Aceasta durează câteva minute și se poate face de oriunde dorește clientul, fără a fi nevoie de deplasarea la o locație anume. Odată realizată plata online, furnizorul de utilități este informat în timp real de efectuarea acesteia, fără întârziere și fără posibilitate de eroare. Prin activarea contului pe site-ul furnizorului de utilități, clienții au acces la informațiile legate de facturile lor și le pot plăti online cu cardul într-un mod simplu și rapid. RCS & RDS oferă clienților săi și posibilitatea de a-și plăti facturile cu cardul în mod automat, fără a fi nevoie de intervenția clientului. Pentru aceasta clienții pot opta pentru serviciul de plăți recurente direct în Contul meu Digi. Activarea serviciului se poate face imediat după finalizarea unei plăți cu cardul prin simpla bifare a opțiunii.

MasterPass™ este prezent în 27 de țări la nivel internațional, iar între martie și septembrie 2015, tranzacțiile prin MasterPass™ în Europa au înregistrat o creștere medie lunară de 40%, demonstrând satisfacția și încrederea utilizatorilor față de acest produs. Totodată, prin simplificarea procesului de checkout, este anticipat un efect pozitiv și la nivelul comercianților, în ceea ce privește reducerea procentajului de abandon al coșului de cumpărături, la momentul procesării plății.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Detalii șocante ies la iveală despre doctorița din Brăila. Avea un obicei foarte bizar. Ce făcea când intru...
Digi FM
Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai. Cu ce se ocupă tânăra, deși tatăl ei are o avere...
Pro FM
JLo, fără filtre și editări, după un antrenament la sală. Artista, fotografiată alături de Benny Medina
Film Now
Lady Gaga, uimitoare în „Joker: Folie à Deux”. Directoarea de casting a rupt tăcerea: „O să vă surprindă, e...
Adevarul
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt...
Newsweek
Ce bere este bună pentru stomac și nu îngrașă? Care este ”secretul”? Este demonstrat științific
Digi FM
Ce trebuie să știi despre indicele UV. Care sunt nivelurile periculoase şi cum ne protejăm
Digi World
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Digi Animal World
„Fantoma” unui câine a fost surprinsă pe camerele de supraveghere. Imaginile au stârnit o dezbatere în mediul...
Film Now
Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar când a murit. Suma lăsată de celebrul actor i-a surprins pe...
UTV
Anitta a atras toate privirile intr-un bikini cu steagul Romaniei. Artista a fost surprinsa pe un yacht in...