Un DSLR nou pentru fotografii de colecție, de la Canon

Data publicării:
aparat foto 7 nov

Un DSLR Canon proaspăt lansat în România, 70D, este urmaşul cu acte în regulă al marelui succes pe care l-a avut acum doi ani modelul 60D.

Un aparat de top, foarte uşor de folosit, cu multe posibilităţi de editare în cameră şi, mai ales, fără niciun compromis în ceea ce priveşte zgomotul de imagine. Asta spun specialiştii despre noul Canon 70D.

Canon 70D are butoanele amplasate aproximativ la fel cu cele ale lui 60D, singurele diferenţe notabile fiind că butoanele Menu şi Info, care acum au fost poziţionate mai la îndemână, în partea stângă lângă vizor.

A apărut şi un comutator Live View / Movie Mode similar celui întâlnit pe DSLR-urile din gama superioară, cum ar fi Canon5D Mark II sau III.

Canon EOS 70D foloseşte un senzor APS-C nou dezvoltat, ce furnizează imagini pe 14 biţi, care reproduc culorile cu acurateţe, păstrează subtilitatea şi naturaleţea gradaţiiilor tonale şi impresionează prin claritate şi fineţea detaliilor.

Este primul aparat dotat cu tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF, care permite focalizare constantă şi rapidă în timpul filmării.

Performanţele lui Canon EOS 70D sunt demne de un DSLR din gama pro: 7 fps cu un maxim de 65 de imagini JPEG sau 16 imagini RAW. Acestea îl recomandă pentru fotografii wildlife, fotografii de sport, fotojurnalism, sau orice alt gen de fotografie care presupune acţiune rapidă.

Preţul nu e deloc piperat, având în vedere toate dotările lui 70D.

La puţin sub . de lei, ai parte de body plus un obiectiv de kit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri