Alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc în luna ianuarie

Data publicării:
5286a91195f9cf460e000000

Surse din cadrul FRF spun că șeful de la Casa Fotbalului va renunța la post pe 25 ianuarie 2014, când îi expiră actualul mandat. Până atunci vor fi organizate alegeri pentru postul de președinte, cel mai probabil cu o zi sau două înainte, informează Digi Sport.

Acest lucru a fost confirmat şi de Gică Popescu, cel care şi-a anunţat de mai mult timp intenţia de a candida la şefia FRF.

"Știam dinainte de baraj că erau două posibilități. Ca alegerile să se desfășoare în vară, dacă echipa națională s-ar fi calificat la Campionatul Mondial. Lucru care mie mi se pare foarte corect, dacă echipa națională s-ar fi calificat, trebuie condusă de Mircea Sandu. Cum echipa națională nu s-a calificat, ar fi foarte important ca aceste alegeri să se desfășoare cât mai repede cu putință. Deoarece, după cum știm cu toții, în februarie este tragerea la sorți a preliminariilor pentru Campionatul European și normal ar fi ca noua conducere a Federației Române de Fotbal să poată să-și pregătească lucrurile pentru noua campanie de calificare.", a declarat Popescu.

În afară de Gică Popescu, la funcţia de preşedinte al FRF va mai candida Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal. Alte nume grele care s-ar putea înscrie în cursă sunt Anghel Iordănescu şi Adrian Porumboiu, însă cei doi oameni de fotbal nu au anunţat nimic oficial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri