Au stins "lanterna roșie"

Data publicării:
sport 20baschet-43670

Baschetbaliștii de la Dinamo București au fost simpli sparring-partneri în etapa a 17-a pentru elevii lui Cristi Achim. Aceștia din urmă s-au bătut mai mult cu propriile recorduri, însă nu prea a fost cazul, pentru că tehnicianul orădean a preferat să ruleze întreg lotul, mai puțin pe Topcov. Acest lucru nu scăzut din spectacolul de pe teren, acolo unde a existat o singură echipă, cea a CSM-ului.

"Din păcate, pe teren astăzi a fost o singură echipă, care, s-a numit Oradea.

"Caracter, dorință, voință, iar astea sunt răspunsurile la întrebările cum de Oradea este pe primul loc", a declarat antrenorul dinamovist, Nicolae Toader.

Oradea a făcut legea cu Dinamo. Și-a luat elan pe tabelă încă din primul sfert, iar diferența a crescut la fiecare zece minute. Alb-roșii au asistat cuminți la lecția de baschet primită și, în final, au cedat cu scorul de 105 la 55.

"Am avut un meci ușor. Principala mea preocupare a fost să impart numărul de minute. De altfel, de aia mă uitam pe statistic tot timpul, să am un plan în cap astfel încât cam toți jucătorii să aibă 20 de minute", a spus Cristi Achim.

Aproape calificată în play-off cu 16 victorii acumulate, CSM Oradea speră să rămână neînvină și după etapa de duminică, de la Sibiu, primul test cu adevărat dificil al returului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri