Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, se declară fan al lui Ladislau Boloni

Data publicării:
maria costel galca 3

Costel Gâlcă vrea să transforme echipa din Ghencea în Barcelona şi se declară admirator al internaţionalului român Ladislau Boloni. El îi face destăinuiri, în premieră de când a preluat funcţia de antrenor al Stelei, Mariei, reporterul de la Jurnal pentru copii, legate de cariera şi familia sa. Cel mai mic reporter de televiziune din România a aflat multe despre viaţa de antrenor, dar şi despre cum este să ai acasă tripleţi. „Pentru mine e important ca ei sa aibă valori în viaţă, să ştie să se adapteze societăţii. De mici au fost învăţaţi ca sunt români”, spune Costel Gâlcă.

Sâmbătă, de la 08.30, la Digi24, antrenorul echipei Steaua, „Costelino”, asa cum era poreclit fostul sportiv, recunoaşte că, după 19 ani petrecuţi în Spania, echipa de fotbal dupa care se ghidează în antrenamente este...Barcelona. Cât despre fotbalistul preferat, Gâlcă spune că e o alegere simplă: „Fostul jucător de la Steaua, Boloni!”.

Mai multe detalii despre antrenorul Stelei şi poveşti despre cei mai de temut jucători pe care i-a înfruntat pe teren, pot fi urmărite sâmbătă dimineaţa, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, pe Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri